Tirana Patience- ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve

    Tirana Patience- ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve

Në Galeria Kombëtare e Arteve vazhdon të jenë e ekspozuar ekspozita "Tirana Patience"
Mund të vizitohet çdo ditë, nga e mërkura deri të dielën, orari 10:00 - 18:00.

Data: 9-12 janar 

Ora: 10 AM - 6 PM 

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies