Mrekullia e Krishtlindjeve-performancë Krishtlindjesh

    Mrekullia e Krishtlindjeve-performancë Krishtlindjesh

“Mrekullia e Krishtlindjeve”  është një performancë Krishtlindjesh performohet ngq vullnetarët e Good News Corps. Nga viti 2016, eshte event i përvitshëm dhe viziton me shumë vende cdo vit. Në 2019 ata do të vizitojnë 40 qytete ne 32 shtete ne Europë. Në event do të mund te shihni  Operën e Krishtlindjeve (lindja e Krishtit), Muzikalin e Krishtlindjeve(Historia e Anës), performancë kulturore, mesazh etj. Përçon kuptimin e vërtetë të Krishtlinjeve,  pëlqehet shumë nga audienca dhe impresionon shumë njerëz. Është falas për të gjithë. Vetëm ejani dhe shijojeni shfaqjen!

 Data : 24 Nëntor, 2019 (Diel) 19:00  Venue : QENDRA KULTURORE pranë katedrales Orthodhokse  “Ngjallja e Krishtit”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies