Ekspozitë e Jean Molitor-Një udhëtim fotografik përreth botës

    Ekspozitë e Jean Molitor-Një udhëtim fotografik përreth botës

Hapja e ekspozitës: E martë, 26.11., ora 18:00

Me rastin e 100-vjetorit të “Weimarer Bauhaus“ Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë, në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar do të prezantojë fotografi me subjekt arkitekturën, me autor fotografin berlinez Jean Molitor. Pamjet e fiksuara në Gjermani dhe në botë hedhin dritë mbi arkitekturën e periudhës moderne në aspekte nga më të ndryshmet. Jean Molitor urdhëton tanimë prej mbi dhjetë vitesh nëpër botë, i nxitur nga vizioni i krijimit të një arkivi mbarëbotëror me fotografi të ndërtimeve të periudhës moderne. Ekspozita i qaset komplekseve të ndryshme të gjithë gamës së ndërtimeve moderne.

 26.11. – 9.12. / Salla e ekspozitave në Muzeun Historik Kombëtar (hyrja anësore)

Orari: 09.00-13.00 dhe 17.00-20.00 (hapur gjatë gjithë javës)

Hyrja e lirë!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies