Shfaqje e filmit 'Korporata' nga Nicolas Sihol

    Shfaqje e filmit ‘Korporata’ nga Nicolas Sihol

Organizuar nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar. Filmi do të shfaqet me titra në shqip në orën 18.30 te Muzeu Historik Kombëtar. Hyrja falas!

Data: 21 nentor 2019

Ora: 18.30

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies