Libri i Paqes - shfaqje për fëmijë

    Libri i Paqes - shfaqje për fëmijë

Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” sjell për fëmijët një shfaqje interesante “Libri i Paqes” me autore Dajana Nenaj. Shfaqja do të luhet në ArTurbina, salla 150.

Data: 24 nëntor- 1 dhjetor 2019

Ora: 10.30 AM

Vendi: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies