Koncert Feim Ibrahimi-Rrjedh në Këngë e Ligjërime

21 Nëntor, ora 7 pm në Qendrën Kulturore të Katedrales Ortodokse

Biletat shiten tek ArTurbina.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies