Premiera e filmit 'Une Leonardo' ne COD

"Unë Leonardo", premierë ekskluzive, vetëm në COD.

15 dhe 16 nëntor 2019.

Njeriu, piktori, shkencëtari dhe shpikësi.

Një udhëtim magjepsës në mendjen e Gjeniut.