OSAAB pazari i 20-të ndërkombëtar

OSAAB pazari i 20-të ndërkombëtar

E Diel, 8 Dhjetor 2019

Hotel Rogner

12.00h – 17. 00h

 

Hapur për publikun - hyrja falas

Merrni fëmijët dhe aparatin fotografik për te bere foto me babgjyshin e Vitit të Ri!!

100% e të ardhurave për OSAAB dhe të panairit do të përdorën për vitin në vazhdim në mbështetje të bebeve të braktisura tek Djepi i Engjëjëve pranë Maternitetit Mbretëresha Geraldinë në Tiranë.

Faleminderit paraprakisht për mbështetjën!

Për më shumë informacion në lidhje me programin tonë, ju lutem vizitoni faqën www.osaab.org