Pas vdekjesë - Një komedi nga Cajupi

"Pas Vdekjesë" është përpëlitja e 3 shpirtrave të cilët janë ndarë nga bota njerëzore të parealizuar. A ekziston një mundësi e dytë për ta, a mund të kthehen pas për të përmbushur qëllimet e tyre, kanë gabuar për së gjalli apo janë viktima të shoqërisë në të cilën kanë jetuar? Një komedi fine e sjellë në zhanrin Musical Comedy. Personazhet e shfaqjes e humbën mundësinë e tyre në jetë, nxitoni të kapni tuajën duke rezervuar sa më parë një biletë.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies