Xhelatët -shfaqje teatrale në ArTurbina

 “Xhelatët” një vepër mjaft e njohur e autorit Britaniko-Irlandez Martin McDonagh po shfaqet si premierë në ArTurbina. Një produksion fantastik nga Teatri Kombëtar.

Në 17-18-19-20 Tetor, ora 19:00, në arTurbina, salla e madhe 400.

☎️Rezervimet: 04 222 30 22

⏰Orari biletarisë: 9:00-13:00 dhe 16:00-19:00

🎫Tarifat e Teatrit Kombëtar:

E enjte: 300 lekë

E premte, e shtunë, e dielë: 500 lekë

🎫Tarifat e reduktuara për studentët e pajisur me kartë studenti:

E enjte: 150 lekë

E premte, e shtunë, e dielë: 250 lekë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies