Panairi ‘Studio në Europë’ organizohet në Tiranë

Panairi “Study in Europe” do të organizohet në Tiranë tek Hotel Hilton në datat 26 Tetor 2019. Universitete dhe institucione arsimore të vendeve Europiane do të prezantojnë programet e tyre. Mos mungoni! Më shumë: kliko këtu!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies