Panairi ‘Studio në Europë’ organizohet në Tiranë

Panairi “Study in Europe” do të organizohet në Tiranë tek Hotel Hilton në datat 26 Tetor 2019. Universitete dhe institucione arsimore të vendeve Europiane do të prezantojnë programet e tyre. Mos mungoni! Më shumë: kliko këtu!