Tre Tenoret

Koncerti "3 Tenoret" vjen ne daten 3 tetor, ora 19:00 ne Pallatin e Kongreseve. Ky koncert vjen me pjesët më të bukura të muzikës klasike botërore dhe shqiptare. Cmimet e biletave jane: Platete B dhe C dhe D - 1000 leke te reja, Platete A - 1500. Per me teper informacion kontaktoni ne numrin: 067 40 555 00.

 3 Tetor, 19:00 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies