Bufe në Pëllumbas, Tiranë

Komuniteti i fshatit Pëllumbas tashmë do të organizojë Brunch cdo fundjavë. Kështu që të gjithë mund të bashkohen me ne në fshat cdo fundjavë (të Shtunën dhe të djelën) për një mëngjes gjysheje. 

Vendet janë te kufizuara, kështu qe mund të rezervoni në  0685770739

Data: 28 Tetor - 26 Nentor

Ora: 09.00 – 13.00

Vendi: Pëllumbas, Tirane