Women founders talk

Ju ftojmë në datën 3 Tetor 2019, ora 18:00 për të marrë pjesë në eventin Women Founders Talk. Katër sipërmarrëse do të bashkohen me ne, në një diskutim të hapur mbi Investimin, Mentorimin, bootstrapping dhe si të ngresh brandin tënd. Fabiola Duro- bashkë themeluese e Innovation Nest, Rafaela Rica- CEO e Inceberg Communication, Blerina Ago- drejtore ekzekutive e "Be Taken by Albania" dhe Kristi Janku- themeluese e Kikiliciouss, do të ndajnë me ne sfidat dhe mundësitë e të qënit sipërmarrëse në Shqiperi. Një mundësi unike për sipërmarrësit për të zgjeruar rrjetin e tyre, për të mësuar më shumë dhe për të takuar profesionistë të cilët përballen me të njëjtat sfida dhe problematika cdo ditë.

Ky event mbështetet nga Swiss Entrepreneurship Program. Vendndodhja : InnoSpace Tirana

Hyrja e Lire

 - Konfirmoni pjesemarrjen tuaj pasi vendet jane te limituara

womenfounder@gmail.com

3 Tetor 2019, ora 18:00

Vendi: Innospace Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies