Rock nën kurorën e ullirit

    Koncert rroku Amfiteatri i Tiranes

Ngjarja më e madhe e sezonit në Amfiteatrin e Tiranës po afron! Më 8 Tetor, ora 20.00, këngëtarët Aleksandër Gjoka, Elton Deda, Redon Makashi, Eneda Tarifa, Flaka Krelani dhe Kastriot Tusha, si dhe me pjesëmarrjen e të ftuarit special Kristos Dantis, ju mirëpresin në koncertin “Rock nën kurorën e ullirit”! Ky format vjen për herë të parë! Biletat i gjeni në adresën www.pentagrami.al

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies