Imazhi Jazz i Gjon Milit- koncert te Teatri Metropol

    Imazhi Jazz i Gjon Milit- koncert te Teatri Metropol

"Imazhi Jazz i Gjon Milit" është koncerti që synon të promovojë figurën e Gjon Milit, si pjesë e Trashëgimisë Kulturore dhe Artistike nëpërmjet rrymës muzikore Jazz.

Formacioni muzikor "Blackie Band" është i përbërë nga muzikantë shqiptarë të mbledhur posaçërisht për këtë koncert, nën drejtimin artistik të Andi Kongos.

 

Hyrja e lirë - Free Entry por duhet të pronotoni para.

Për prenotim ju lutem kontaktoni në numrin: 0672270668

Data: 21 Shtator

Ora: 20.00

Vendi: Teatri i Metropolit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies