Tirana Pa Makina- 22 Shtator

    Tirana Pa Makina 22 shtator

Bashkia e Tiranës ka vendosur që në 22 shtator të manifestohet Dita Pa Makina, për të ndërgjegjësuar qytetarët të përdorin sa më pak makinat për një qytet me ajër më të pastër.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies