Autobiografia Xhevdet Xhafa

Galeria Kombëtare e Arteve dhe Galeria Kombëtare e Kosovës ka kënaqësinë t’ju ftojnë në hapjen e ekspozitës personale “Autobiografia” të Xhevdet Xhafës. Ekspozita është realizuar në kuadër tëkalendarit të përbashkët kulturor të dy ministrive përgjegjëse të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerinë Kombëtare të Arteve të enjten, më 14 shtator 2017, në orën 19:30.

Konferenca për shtyp do të zhvillohet ditën e hapjes në orën 12:00.

Data: 14 Shtator - 14 Tetor 2017

Ora: 19.30

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies