Ekspozita Flas Shqip e artistit shqiptar Roland Tasho

Ekspozita "Flas Shqip" e artistit shqiptar Roland Tasho, ne kuader te "Samitit te Diaspores" do te mbahet ne Galerine Kombetare te Arteve, ne Muzeun Kombetar dhe ne qendren COD prane kryeministrise. Ekspozita hapet ne 12 Nentor dhe mbyllet ne 20 Nentor.

Vendi: Galeria Kombetare e Arteve, Muzeu Kombetar, qendra COD

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies