Nata e Gjelbër në Pezë

Në kuadër të promovimit të Jetesës së Gjelbër dhe afrimit të njeriut me natyrën, Green Line Albania dhe Bashkia Tiranë rikthejnë sërish aktivitetin Nata e Gjelbër Peza n'fest.

Autobuzi për në Pezë niset në orën 18:00, pas godinës së Operas në afërsi të Sheshit Skënder Bej dhe është FALAS për pjesëmarrësit.

Aktiviteti do të filloj nga ora 19:00 në Pezë dhe vazhdon deri në mëngjesin e ditës tjetër, duke kaluar një natë në natyrë, në çadra kampingu, thjeshtë e shëndetshëm.

Programi parashikon aktivitetet e mëposhtme:

  • Kinema nën Yje
  • Piknik e gatim outdoor
  • Histori rreth zjarrit (nëse nata freskohet ndjeshëm) – Të rinjtë do të kenë mundësi të tregojnë historitë e tyre dhe eksperiencat, si një mënyrë për të rritur njohjen e socializimin
  • Parku i ideve – E ku më mirë se në natyrë mund të frymëzohesh? Pikërisht këtë Natë të Gjelbër do ta përdorim edhe si fidanishte idesh për aktivitete të ndryshme në park
  • Muzikë dhe Karaoke
  • Histori Vullnetarizmi
  • Lorja të ndryshme si Volejboll, Ping Pong, Shah, Dam,Twister etj.
  • Lojra sociale me të rinjtë
  • Natyrisht nuk iket pa pastruar zonën e kampingut por edhe pa dhënë një kontribut në pastrimin e Parkut

Pjesëmarrja e lirë, kush ka dëshirë të bashkohet kontaktoni në rrahimjata@gmail.com ose info@aprtirana.al

Për çdo pyetje telefononi në CEL: 068 48 88 064 (Whats App)

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies