Panairi ‘Njihuni me Rusinë’ në Tiranë

    Panairi ‘Njihuni me Rusinë’ në Tiranë

Njihuni me Rusinë në Panairin Ndërkombëtar në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Në datat 23-26 Nëntor 2019, do të keni mundësi të njiheni me kulturën ruse, tradita  dhe vodkën e famshme.