Nata Finale e Maratonës së Këngës 2019

Një event që jo vetëm bën bashkë emrat më të njohur të muzikës popullore dhe asaj qytetare shqiptare, promovon artistët e rinj këngëtarë e krijues me një audiencë të jashtëzakonshme në komunitet.
Biletat mund t'i blini online ne https://www.myticket.al dhe ju vijne automatikisht ne email, ose fizikisht ne piken me te afert te agjencise Unionnet, Western Union.

Data: 9 Shtator 2019

Ora: 20.00

Vendi: Amfiteatri i Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies