Dance Experience Tirana 2019

Mbrëmje kushtuar baletit drejtuar nga koreografët me karrierë ndërkombëtare Tomorr Kokona, Ilir Shaqiri dhe Blerina Arbana, Julian Bulku.

Hyrja e lirë! Ju mirëpresim

Data: 7 Shtator 2019

Ora: 20.00

Vendi: Amfiteatri i Tiranës