Edicioni i 17 i Tirana International Film Festival

    Edicioni i 17 i Tirana International Film Festival

Edicioni i 17 i Tirana International Film Festival - TIFF 2019

Nga 23-29 shtator ne Millenium, Agimi dhe Open Air Cinemas.

 

Per informacione te tjera: klikoni ketu!