Shfaqje cirku në sheshin Skënderbej

    Shfaqje cirku në sheshin Skënderbej

Keni dëshirë të shihni më nga afër se si performojnë akrobatët e cirkut?

Të mësoni disa truke shpejtësie nga ata?

Mos e humbni!

Ditën e shtunë, ora 18:00, në sheshin “Skënderbej”, Tiranë.

Një shfaqje interaktive ku trupa e Cirkut Kombëtar do dhurojë për të gjithë të pranishmit një atmosferë fantastike me lojëra e akrobaci të ndryshme. Kësaj radhe edhe JU do keni mundësinë të provoni të realizoni truke shpejtësie si vetë mjeshtërit e cirkut.

Data: 7 Shtator 2019

Ora: 18.00

Vendi: Sheshi Skenderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies