Beuys- film gjerman me titra anglisht

    by Goethe-Zentrum

Asnjë artist i shekullit të XX nuk ka qenë më i diskutueshëm se artisti, skulptori, grafisti, teoricieni i artit dhe profesori Joseph Beuys (1921 – 1986). Puna e tij i adresohej një koncepti të ri dhe më të gjerë artistik, i cili përfshinte dhe shoqërinë në politikbërie. Dokumentari i Andres Veiel fillon si një gjueti komplekse të dhënash, duke nxjerrë në dritë një mori të arkivit të panjohur dhe i duke lejuar dëshmitarëve bashkëkohor si Klaus Staeck mundësinë për të folur. Ajo që del në pah është një kolazh dokumentarësh audiovizual të cilët u japin të gjithë shikuesve akses në punën komplekse të Beuys.

Ky event organizohet nga Goethe-Zentrum

Titulli: Beuys
Regjia: Andres Veiel
Kohëzgjatja: 107 minuta
Viti i shfaqjes së parë: 2017
Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
Aktorët: Joseph Beuys , Caroline Tisdall , Rhea Thönges-Stringaris , Franz von der Grinten , Johannes Stüttgen , Klaus Staeck etj.
Data: të mërkurën, 11 shtator 2019, ora 19:00
Vendi: Zeta Galeri
Hyrja: falas

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies