Koncert Solo i Merita Halilit

LULE T'BUKRA KA TIRONA. Koncert recital i bilbilit te Shqiperise se Mesme, Merita halili dhe Ansambli Popullor. Merita Halili është këngëtarja më e dashur për tiranasit dhe për gjithë shqiptarët. Ajo jeton në SHBA dhe ky është një nga koncertet e saj të para pas shumë vitesh larg atdheut. 

27 DHE 28 SHTATOR - ORA 19:00


NË PALLATIN E KONGRESEVE


Biletat shiten në sportelin e Pallatit te Kongreseve nga ora 10:00-20:00