Luz Casal koncert në Tiranë

Ruaje daten! Koncerti i Luz Casal ne Tirane! Per me shume detaje, vizito site-in! 
http://luzcasal.es/conciertos/

14 Shtator 2019, 19:00-22:00
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies