Capital T Time Capsule

Shumë vite që këndoj, shumë shtete e vende që performoj, dhe asnjëhere nuk u mblodhëm krejt bashkë me festu e me i këndu kangët e mia….

Deri këtë 20 shtator, sigurisht. Ju pres krejtve n’Tiranë, për një koncert të paharrueshëm, përmasat e të cilit ky qytet nuk i ka përjetu deri më sot.

Biletat i merrni online dhe fizikisht në:
http://www.pentagrami.al/time-capsule/
http://truekapo.net/
👉🏻🇦🇱👈🏻
SHQIPERI
Çdo pikë EasyPay
Te hyrja e Liqenit, ana e Gardës.

20 Shtator 2019, 19:15-00:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies