Ekspozitë personale e Adrian Pacit

Ditën e premte 20 shtator, ora 20:00, hapet ekspozita personale “Prova” e Adrian Pacit, kuruar nga Adam Budak.


“Prova” do të qëndrojë e hapur për publikun deri më datë 1 dhjetor 2019.

E premte, 20 shtator

Ora 20.00

Galeria e arteve, Tirane 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies