Michalis Hatzigiannis koncert në Tiranë

    Michalis Hatzigiannis koncert në Tiranë

Më 4 shtator Amfiteatri i Tiranës do të ndizet sërish nga tingujt e muzikës greke. Pas koncertit të mrekullueshëm nga Jorgo Dalaras Dalaras dhe orkestrës së tij akustike, vjen këngëtari i baladave Mihalis Haxhijanis. Ky artist njihet jo vetëm për repertorin e zgjdhur, por edhe për bashkëpunimin me ikonat e muzikës greke si Haris Aleksiou, Jorgo Dalaras, Dimitra Galani, Paskalis Terzis, Gliqeria etj. Shihemi më 4 Shtator në Amfiteatrin e Tiranës.

Data: 4 Shtator 2019

Ora: 20.00

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies