Finalja e madhe e Youth Trail

Eventi i organizuar nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri dhe Bashkia e Tiranës, do të sjellë në skenë disa grupe lokale. Gjithkush është i ftuar!

Shihemi atje!

Data: 16, Shtator

Ora:  20.00 - 22.00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies