Fundjavë në Park

Një event i muzikës elektronike në mjedis të hapur, përgjatë gjithë fundjavës! “Fundjavë në Park” sjell një eksperiencë të thjeshtë dhe një ndjesi minimaliste; artistet e muzikës elektronike në qytet, bar veror; brunch dhe piknik në natyrë; hapësira relaksi dhe kanotazh në liqen.

'Fundjava në Park' është një format muzikor i të mbledhurit së bashku në mjedise të jashtme si dhe pika e takimit e Tiranës gjatë fundjavës.

Kur?
E premte - e diel - 6 shtator deri 8 shtator 2019

Nga ora 12:00 deri 24:00.

Ku?
Liqeni Artificial i Tiranës.

Çmimi?
Hyrja e lirë.