Tirana International Watercolor Biennale

Shoqëria Ndërkombëtare e Ujorit të Ujërave në Shqipëri në bashkëpunim me Organizatën Kulturore VIZart, organizojne edicionin e tretë të "Bienalës Ndërkombëtare të Ujorit të Ujërave 2019", një ngjarje që do të mirëpresë artistë të njohur kombëtarë dhe ndërkombëtarë të Ujorit, nga 20 deri në 30 Shtatori 2019, në një bashkim unik i një fuqie të madhe artistike, në Tiranë, Shqipëri.

Biennalja "Self Portret", pret më shumë se 140 artistë nga 45 vende si Spanja, Peru, Anglia, Irlanda, Kina, Singapori, Italia dhe shumë të tjera, të cilat do të marrin pjesë dhe ekspozojnë veprat e tyre të mrekullueshme të artit në mediume të ndryshme.

Muzeu Historik Kombetar

20-30 September 2019

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies