Mësoni mbi jogën dhe kujdesin ndaj lëkurës te Reja

    Mësoni mbi jogën dhe kujdesin ndaj lëkurës te Reja

Sa kohë ke pa u kujdesur për veten?

A e di se si duhet të kujdesesh në këto ditë të nxehta Gushti?

Patjetër që çdo organizëm ka “tekat” e veta, por joga dhe kujdesi i lëkurës, nuk është kurrë i tepërt, sidomos kur orientohet nga profesionistë!

Bees & Trees dhe Anahata Yoga, në bashkëpunim me Renë, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, vijnë me një mbrëmje dedikuar kujdesit të vetes, në kuptim fizik e shpirtëror!

Të mërkurën, më 14 Gusht 2019, prej orës 19:00, te Reja!

Data: 14 Gusht 2019

Ora: 19.00

Vendi: Reja  

Më shumë info, këtu!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies