Flash Mob ‘ kundër gjuhës së urrejtjes’

    Flash Mob ‘ kundër gjuhës së urrejtjes’

Në kuadër të projektit "Hate Fighters in Action", Ditës Ndërkombëtare të Rinisë dhe fushatës No Hate Speech Movement Albania, me datë 12 Gusht 2019 në orën 19:00 Në Sheshin Skënderbej (në afërsi te shkallëve të Muzeut Historik Kombëtar) do të organizohet Flashmob.

Flashmob-i ka si qëllim promovimin e fushatës "Kundër gjuhës së urretjes" dhe përfshirjen e të rinjve në këtë fushatë.

Data: 12 Gusht 2019

Ora: 19.00

Vendi: Sheshi Skenderbej