Kinemaja Verore

    Kinemaja Verore

Pazari i ri në formatin “Open Cinema” me filmat e fundit të kinemasë shqiptare dhe asaj Botërore.

Nën tingujt e një DJ me muzikë verore dhe me një ekran të madh , do të përcillen projeksionet e filmave më të ndjekur Shqiptar dhe të tuaj, të përzgjedhur për këtë event kinematografik.

Data: ̉ªdo të  Makurë dhe të enjte

Ora: 20:30

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies