Kontesha e Hong Kong-ut

    Kontesha e Hong Kong-ut

Në një anije miliarderësh, një diplomat i pasur amerikan njeh një emigrante ruse interesante dhe ekstroverse. Gruaja e vë atë në një krizë ideologjike dhe sentimentale. Ai për pak do të dëshironte të mbate si atë dhe karrierën e tij, por pastaj përfundon duke i thënë lamtumirë jetës publike dhe flirton me konteshën e bukur. Filmi i fundit i Chaplin.

Një film i Charlie Chaplin. Me Sydney Chaplin, Sophia Loren, Marlon Brando, Tippi Hedren, Geraldine Chaplin.
Komedi, 108’, USA 1967, Audio në Anglisht – Titra në Italisht

Data: 5 Gusht

Ora: 21:00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies