Shpat Deda, pasazhe akustike

    Shpat Deda, pasazhe akustike

Të premten, me 2 gusht ora 21:00 bëhuni pjesë e një  eventi shumë special ,nën performancën e këngëtarit të njohur Shpat Deda i cili vjen me kitaren e tij për të kënduar versionet akustike të këngëve të tij, si dhe këngë cover të cilat e kanë shoqëruar atë pergjate viteve.

Hyrja  500 Lek

 Data: 2 Gusht

Ora: 21:00

Vendi: Tulla Nouvelle - terrace