Festivali i 12-të Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut

Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri (IHRFFA) vjen me një mënyrë të re edukimi të njerëzve me konceptet e të drejtave të njeriut.

IHRFFA përfshin në programet e tij,  dokumentare dhe filma  që trajton të drejtat e njeriut që janë të ndjeshme sidomos për shoqërinë shqiptare.

Si një iniciativë e Akademisë së Filmit dhe Multimedias “Marubi” që nga viti 2006, organizata të tjera të të drejtave të njeriut që veprojnë në Shqipëri janë bashkuar me çështjen,  si prezenca e OSBE-së, UNICEF-i, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, Kolegji Utica, një numër ambasadash në Tiranë si Ambasada Gjermane , Ambasada e Francës, Austrisë, Zvicrës, SHBA në Tiranë, Instituti Shqiptar i Medias, etj

Data: 18 – 23 Shtator

Ora: 22:00

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu, Kinostudio

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies