Nën një yll me fat nga Carlo Verdone

    Nën një yll me fat nga Carlo Verdone

Çfarë do të ndodhte nëse një sipërmarrës i pasur (Carlo Verdone), i divorcuar, me një shtëpi të bukur, një jetë të rehatshme, një vajzë tej mase të bukur  (Eleonora Sergio), papritur të gjindej i detyruar të bënte Zonjën e shtëpisë me dy fëmijë te të njëzetat dhe një mbesë në ngarkim? Për ti komplikuar më tej gjërat është ardhja e një fqinje e re dhe e zhurmshme, Luisa (Paola Cortellesi) .. do të jetë vallë dashuri?

Kush mund ta thotë, por kur një histori lind nën një yll me fat, çdo evolucion është i mundur.

Data: 31 Korrik

Ora: 21:00

Vendi:  Tulla Nouvelle - terrace

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies