Muzikë, poezi dhe gojëdhëna

    Muzikë, poezi dhe gojëdhëna

Të mërkurën më 31 korrik në orën 19:00,  Delegacioni i BE-së ju fton për një pasdite dedikuar muzikës, poezisë dhe gojëdhënave shqiptare në Shtëpinë e Evropës

Në praninë e Vlashent Satës, Arben Bajraktarajt dhe me moderimin e Blendi Salajt, në një pasdite frymëzuese të magjisë së poezisë, gojëdhënave dhe muzikës, një vlerë e pazëvendësueshme e historisë dhe trashëgimisë kulturore shqiptare. Ky është aktiviteti i fundit paraprak i ZA Fest 2019. Delegacioni i BE-së është mbështetësi kryesor i edicionit të tretë të ZA Fest  që do të mbahet në Theth më 2-4 gusht.

 

Konfirmoni pjesëmarrjen duke dërguar një email tek info@europehouse.al

 

Data: 31 Korrik

Ora: 19:00

Vendi: Shtëpia e Europës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies