Balkan Snooker Open 2019

    Balkan Snooker Open 2019

“Balkan Snooker Open” ju fton në 8 Gusht  ora 10:00- 11 Gusht ora 22:00. Në këtë event do të marrin pjesë lojtarë nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Kosova, Bullgaria, Serbia, Mali i Zi dhe Bosnia. Hyrja 20 Euro/lojtari.  Total i çmimit do të jetë 2,000 Euro.  Është i ftuar çdo lojtar.

 

Data: 08/08/-11/08

Ora: 10:00-22:00

Vendi: Federata Shqiptare e Snookerit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies