Ekspozita “Duke pikturuar filmin”

    Ekspozita "Duke pikturuar filmin"

Në sallonin e Kryeministrisë më 18 Korrik -31 Gusht  vjen ekspozita e piktorit të filmit  Shyqyri Sako , piktor i mbi 40 filmave artistikë shqiptarë. Mos humbisni ekspozitën e pikturave dhe vizatimeve nga filmat që kanë bërë histori në kinematografinë shqiptare. 

Data: 18 Korrik-31 Gusht

Ora: 20:00

Vendi: Bulevardi Dëshmorët e Kombit