Në memorie të shkrimtarit të njohur Shqiptar Martin Camaj

    Në memorie të shkrimtarit të njohur Shqiptar Martin Camaj

Të enjten, datë 25 korrik, ora 19:00 ejani në një bisedë me Martin Berishën- Profesor i Universistetit dhe Drejtor i Qëndrës për hulumtime shkencore dhe studime shqiptare Albanica si dhe Ledia Dushin- Studiuese e Antropologjisë Kulturore, poete për të kujtuar shkrimtarin , gjuhtarin , prozatorin e shquar Martin Camaj.

Në fund për pjesëmarrësit do të  dhurohet  dhe një libërth me disa shkrime të përzgjedhura nga Martin Camaj.

Datë: 25 Korrik

Ora: 19:00

Vendi:  Shtëpia Studio Kadare

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies