Festa e Fergesës

    Festa e Fërgesës

Bashkia e Tiranës sjell për të dytin vit rradhazi “Festën e Fërgesës”. Mos mungoni më 29 Korrik  ora 15:00-23:00 tek Kalaja e Tiranës. Programi: 10:30 Cirku i Tiranës 12:00  Ansambli i Tiranës 18:00 Panair me artizanë të Tiranës

Data: 29 Korrik

Ora: 15:00-23:00

Vendi: Kalaja e Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies