"Streha mes Reve"

    "Streha mes Reve”

Në pritje të ZÂ Fest 2019, Delegacioni i BE-së ju fton për një natë filmi në Shtëpinë e Evropës! Çfarë ndodh kur një bari në një komunitet të vogël shqiptar në male zbulon se xhamia e fshatit ka qënë një kishë? Të mërkurën në orën 19:00 për të parë filmin e mrekullueshëm të Robert Budinës, "Streha mes Reve”.

Shikoni këtu trailerin e filmit

Për shkak të kërkesave të larta, ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen duke dërguar një email tek info@europehouse.al.

Data: 24 Korrik

Ora: 19:00

Vendi:Europe House

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies