Party në Liqen

    Party në Liqen

Nëse pëlqeni festat e verës, konkretisht në liqen atëhere mos e humb këtë ditë. Në 20 Korrik ,Open Air Tirana ,DoArt dhe Kogo do të organizojnë këtë super festë për ju.

Nuk do të mungojnë pistoletat me ujë si dhe muzikë nga DJ më të njohur.

Bileta kushton 500 Lekë.

Data: 20 Korrik

Ora: 12:00

Vendi:  Parku i Madh i Liqenit Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies