Kinemaja Verore

    Kinemaja Verore

Pazari i ri më 18,24,25 Korrik në orën 20:30, vjen me formatin “Open Cinema” me filmat e fundit të kinemasë shqiptare dhe asaj Botërore .Nën tingujt e një DJ me muzikë verore dhe me një ekran të madh do të përcillin në dy muaj, projeksionet e filmave me te ndjekur Shqiptar dhe te huaj.

Data: 18-24-25 Korrik

Ora: 20:30

Vendi: Pazari i ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies